marlene_garhall.jpg

Marlene Garhall

Projektledare, REDI Resfria Digitala möten i offentlig sektor.

Marlene arbetar sedan mars 2019 på Innovatum och Energikontor Väst. Hon har bred erfarenhet inom transportlogistik. Hon har tidigare arbetat med verksamhetsutveckling, både strategiskt och operativt. Marlene har även mångårig erfarenhet från upphandlingar och inköp, både som inköpsansvarig, projektledare men också som chef.

På Energikontor Väst och Innovatum kommer hon att arbeta som nationell projektledare i projektet REDI – resfria digitala möten i offentlig sektor – där kommuner, kommunala bolag och regioner ges stöd i arbetet att öka andelen digitala möten i sina organisationer.

Marlene är utbildad logistiker, och har företagsekonomi kompletterat med kurser inom projektledning och ledarskap. Hon kommer närmast från Region Halland, där hon arbetat som projektledare.

På fritiden umgås Marlene helst med familj och vänner. Utöver det gillar hon föreningslivet i Varbergs Flygklubb, är f.d. flygare. När tid ges tar hon gärna en tur med husvagnen och då med fokus att upptäcka nya ställen i Sveriges avlånga land.